Yhteistilat

Huoltorakennus

Levi Ski & Golf Premium Apartmentsin asukkaiden käytössä on erillinen huoltorakennus, jossa on lämmin hiihto- ja lasketteluvarusteiden säilytys- ja pukeutumistila. Kullakin asunnolla on oma lukittava laskettelu- ja hiihto varusteiden säilytystila. Rakennuksesta löytyy myös kaksi pesutornia sekä neljä kuivauskaappia.

Erillinen varusteiden pukeutumis- ja säilytystila helpottaa erityisesti lapsiperheiden loman viettoa. Jokaista asuntoa kohti huoltorakennuksen seinustalta löytyy oma potkukelkka, pulkka ja liukurit, joita voi käyttää esimerkiksi mäenlaskuun tai pienten lasten kuljettamiseen laskettelurinteeseen!

Pyykinpesuvuorot

Pesukoneiden varaaminen tapahtuu pyykkitilassa. Pesukoneiden varauskirja sijaitsee pyykinpesukoinen päällä. Maksimi varausaika on 2 tuntia / päivä.

Ulkoporeallas

Talvella päivän hiihtolajien, tai kesällä golfkierroksen päätteeksi Sinulla on mahdollisuus rentoutua upeassa ulkoporealtaassamme. Porealtaamme on Novitekin malliston suurin, Ylläs-ulkoporeallas, johon mahtuu jopa yhdeksän henkilöä. Poreallas on varattavissa lisämaksusta.

Grillipaikka

Huoneiston pihamaalla on yhteinen grillipaikka. Käytössäsi on myös makkaratikut, grillausritilä ja halsteri. Polttopuut kuuluvat vuokrahintaan!